close
Menu

Staadegaard sinds 1933

Image

Lees hier alles over de geschiedenis van Staadegaard, de actuele bedrijfsvoering en wellicht jouw toekomst bij een van de meest klantgerichte bedrijven uit de branche.  

Mechanisatiebedrijf S. J. Staadegaard & Zonen B.V. is opgericht in 1933 door Simon Staadegaard. Het familiebedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een moderne en dynamische onderneming met inmiddels de 3e generatie aan het roer.

Staadegaard beschikt over een breed assortiment machines en producten van gerenommeerde merken voor zowel Landbouw als Tuin, Park en Golf. Wij zijn o.a. de enige officiële full-line John Deere dealer voor Zuid Nederland.

Een enthousiast en professioneel team van circa 60 medewerkers is dagelijks actief vanuit de vestigingen in  Lieshout (N-Br.), Haelen (L) Simpelveld (L) en Wijchen (GLD) om onze klanten in de regio zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zowel particuliere als professionele gebruikers weten de weg naar ons bedrijf te vinden. U kunt bij Staadegaard terecht voor de aankoop van machines, een zeer breed assortiment aan onderdelen en natuurlijk voor service en onderhoud. U kunt met recht vertrouwen op onze gedegen kennis, jarenlange ervaring en moderne apparatuur. En natuurlijk het als geen ander weten én aanvoelen wat er leeft in uw bedrijfsvoering. 

De samenwerking met Staadegaard stelt u in staat efficiënt te werken met kwalitatief hoogwaardige machines tegen zo laag mogelijke exploitatiekosten.

Wat mag u van Staadegaard verwachten? 

  • Een professioneel aankoopadvies op maat, eventueel met financieringsvoorstel
  • Uitgebreide bedienings-en onderhoudsinstructies bij aflevering
  • Verzorgen van cursussen en trainingen
  • Goed geoutilleerde werkplaatsen met vakmensen en moderne apparatuur
  • Volledig ingerichte servicewagens, voor onderhoud en service op locatie
  • 24-uurs storingsdienst
  • Verzorgen van gecertificeerde keuringen zoals VA, Airco-check, SKL, etc.
  • 95% van de onderdelen direct uit eigen voorraad leverbaar.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met één van onze verkopers. Wij staan u graag te woord, bij u op locatie of in één van onze vestigingen.

Bekijk hier onze bedrijfsbrochure.

Graag tot ziens bij Staadegaard! 
Directie & medewerkers