close
Menu

Onderdelen; onze kracht!

Onderdelen; onze kracht!
Onderdelen; onze kracht!

Gepersonaliseerde productinformatie en gedetailleerd aankoopadvies? Bestel direct uit het magazijn! Buiten openingstijd? Gebruik dan online service van Staadegaard. 

Onze strak georganiseerde onderdelenvoorziening is het visitekaartje van Stadegaard; snelle levering uit eigen voorraad wordt al jarenlang op prijs gesteld door onze klanten. Aan de basis van onze dienstverlening liggen de onderdelenmagazijnen, verspreid over meerdere locaties, met ruim 700.000 artikelen. U kunt per mail, telefoon, aan de balie of online uw bestelling doorgeven. Dat niet alleen, wij zorgen er voor dat u met zekerheid het juiste onderdeel besteld door de brede kennis van zaken welke aanwezig is in elk magazijn.  

  • Wist u dat wij 95% van alle aanvragen per direct uit onze eigen voorraad kunnen leveren? Uiteenlopend van het kleinste o-ringetje tot een complete snijlengte transmissie van een hakselaar. Stilstand door reparatie van uw machine wordt hierdoor tot een minimum beperkt.
  • Wij werken zoveel mogelijk met originele onderdelen van sterke merken, die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onderhoud of reparaties met originele onderdelen dragen bij aan minder stilstand en meer werkbare uren voor u en uw machine.
  • Naast onze dealerschapsmerken kunnen wij u ook helpen met onderdelen van machines waar wij geen dealer van zijn.
  • Wij bieden u een breed pakket van John Deere oliën en vetten
  • U kunt terecht aan onze servicebalies van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.  Via de webshop kunt u 24 uur per dag onderdelen bestellen. Ook kunnen wij onderdelen bij u laten bezorgen. Daarnaast is onze servicedienst 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken om u in geval van nood snel van dienst te kunnen zijn.

Bent u op zoek naar een onderdeel? Wilt u automatische onderdelenvoorziening? Of heeft u een lastige kwestie omtrent een onderdeel? Neem dan contact op met onze magazijnen bij u in de buurt of mail naar: Robert@staadegaard.nl

 

                  

    Onderdelen               Merchandise