close
Menu

Siloking Voermengwagens

De Siloking voermengwagens zijn gebouwd voor een lange levensduur tegen lage onderhoudskosten. Om dit te bereiken maakt Siloking gebruik van een uitgekiend concept. Een aantal belangrijke zaken die hierbij een rol spelen zijn:

De Siloking "Turbovijzel". Deze speciale vijzel draagt bij aan een optimale menging en lossing. Doordat de mengvleugels 180 graden tov van elkaar verspringen ontstaat een optimaal resultaat.

De Turbovijzel is gemaakt uit hoogwaardig Staal 52-3. Het opnamemes onderaan de vijzel is zelfs gemaakt uit Staal 70. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur.

Het chassis van de Siloking voermengwagens is opgebouwd uit kokerprofiel. Hierdoor is het chassis zeer torsiestijf en geeft een perfekte basis voor een stabiel weegsysteem. Desalniettemin is er voor het weegsysteem een speciaal subchassis gebouwd waardoor dit nog stabieler wordt.

Siloking maakt gebruik van SOM aandrijfbakken. SOM is wereldmarktleider op dit gebied. Siloking maakt gebruik van de zwaarste bakken die berekend zijn op een extreem hoge duurbelasting, ook onder de zwaarste omstandigheden.

De Siloking mengtrommel is verre van standaard. Deze trommel is gekant. Hierdoor ontstaat ten eerste een zeer sterke en stabiel trommel en ten tweede komt dit ten goede aan de mengkwaliteit.

De komplete trommel wordt gemaakt van Staal 52-3 wat wederom borg staat voor een zeer lange levensduur. Een stroring behoort tot de standaard uitrusting.

Siloking is leverbaar in de volgende uitvoeringen:

Type Smart: 3 en 5 m3

Type Kompact: 7 t/m 14 m3

Type Premium: 9 t/m 16 m3

Type Duo: 12 t/m 40 m3

Type Zelfrijder: 12 t/m 16 m3

Meer info op:  http://www.siloking.de

zelfrijder_max

Vragen? Neem contact op met ons team!