close
Menu

Kemper

De unieke Kemper maïsbekken...

Of U nou 2 rijen of 10 rijen maïs wilt oogsten, Wij leveren de Kemper maïsbekken die rij-onafhankelijk enorme prestaties leveren. 

Door de unieke constructie en keuze van de aandrijving is het onderhoud zeer gering, een service beurt voor het seizoen helpt stukken voorkomen en zorgt ervoor dat U niet onnodig stil komt te liggen middenin het seizoen.

Mocht U nou onverwachts toch met stukken komen te zitten, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

Doordat we jaarlijks een groot aantal Kemper maïsbekken verkopen en een groot aantal maïsbekken in onderhoud hebben, weten onze monteurs blindelings reparaties uit te voeren en dit zorgt ervoor dat U niet langer stil komt te staan dan werkelijk noodzakelijk is.

Zijn de stukken echter zo groot dat repareren geen nut meer heeft, ook dan bent U bij ons aan het juiste adres.

We zorgen ervoor dat we in het seizoen naast nieuwe maïsbekken op voorraad ook enkele ‘back-up’ maïsbekken klaar hebben staan, zodat U altijd vooruit kunt.

 Wij leveren niet alleen Kemper maïsbekken passend voor de John Deere veldhakselaars, maar ook voor Claas, New Holland, Mengele, Case , Krone

Welk model maïsbek U ook aan wilt schaffen, onze ervaren vertegenwoordigers kunnen U adviseren over de mogelijkheden en uitvoeringen voor U, en uw werkzaamheden.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Kemper 330, 4-rij maïsbek
Kemper 345, 6-rij maïsbek
Kemper 360, 8-rij maïsbek
Kemper 375, 10-rij maïsbek

Kemper 4500, 6-rij maïsbek
Kemper 460, 8-rij maïsbek

Meer info: Staadegaard Lieshout tel 0499-422435

 

300er_max

Vragen? Neem contact op met ons team!